Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Ο νόμος του Βρεφοκομείου ΣΗΜΕΡΑ!

"Divide et impera"
Κι επειδή δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν όλοι Λατινικά... "Διαίρει και Βασίλευε"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μακιαβελισμός σε όλο του το μεγαλείο! Αθάνατο Βρεφοκομείο και Αθάνατη Ελλάδα! Με αυτά τα μυαλά περιμένουμε να πάμε μπροστά; Κάτι σε ποιο νέο σας βρίσκεται;

Ανώνυμος είπε...

Να μη σταθούμε μόνο στις μεθόδους που εφαρμόζει η Διοίκηση, αλλά και στο πόσο αυτές οι μέθοδοι βρήκαν ανταπόκριση στο Βρεφοκομείο και από ποιους; Ανταπόκριση από φόβο, για όφελος και καρεκλίτσες; Ρωτάω εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για όφελος και καρεκλίτσες το μεγαλύτερο ποσοστό. Αλλά κανένας πρόεδρος δεν είναι αιώνιος. Για να δούμε τί θα κάνουν όλοι αυτοί που "γλύφου" τον 4ο και που ρουφιανεύουν όταν αποχωρήσει η πρόεδρος; Ε!ρε γλέντια! Αυτό περιμένουν οι περισσότεροι. Θα "καλοπεράσετε"!
Όλα ΕΔΩ πληρώνονται!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει κάποιος κάτι για τους 2 ουρανοκατέβατους Διευθυντές του Βρεφοκομείου. Γιατί αφού είναι τόσο άξιοι και ικανοί (σε αντίθεση με όλους τους υπαλλήλους του Βρεφοκομείου) δεν έμειναν στο Δήμο Αθηναίων για να κριθούν εκεί και να μεγαλουργήσουν; Μήπως εκεί τους είχαν στο "φτύσιμο" και βρήκαν το μέσο (άλλος τη σύζυγο κι άλλος την Πρόεδρο) για να βουτήξουν την καρεκλίτσα;

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πούμε ρε φίλε για τους ουρανοκατέβατους; Η κυρία ήθελε άβουλα σκυλάκια, τους πέταξε το κόκαλλο και τρέχουν από πίσω της! Να τους δω μόλις φύγει πως θα σταθούν στο Βρεφοκομείο; Εκεί να δεις γέλιο που έχει να πέσει. Βλέπω η πίεση μερικών να χτυπάει κόκκινο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μόλις το έμαθα και είμαι πολύ περήφανος που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αντιστέκονται και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Η φωνή σας έχει δύναμη και από ότι φαίνεται είναι και ολοένα αυξανόμενη. Μη σκύψετε ποτέ το κεφάλι και μην αφεθείτε να σας διαβρώσει το κατεστημένο. Είμαστε πολλοί που στεκόμαστε δίπλα σας και ας μην το ξέρετε.