Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Τι έγινε τελικά με τις "κρίσεις";

Κρίσεις... Το θέμα των ημερών στο Βρεφοκομείο! Στους διαδρόμους, στα γραφεία, άλλοι ψιθυριστά και άλλοι μεγαλόφωνα, άλλοι με οργή και αγανάκτηση και άλλοι με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα (αυτή της ματαιοδοξίας), δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης... μιας και όλα τ' άλλα τα έχουμε λύσει! Να το πω "ΑΙΣΧΟΣ"; Να το πω "ΞΕΦΤΥΛΑ"; Πάντως, ότι και να πούμε θα είναι πολύ λίγο! Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και περιμένουμε τα Πρακτικά και τότε να είστε σίγουροι πως θα γελάσει κάθε πικραμένος... Να δούμε τότε τους "Εισηγητές" και τους άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους διοικούντες και τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως διοικούντες, να καλύπτουν ο ένας τον άλλον ή να τον ξεβρακώνουν... ανάλογα με το πού θα φυσά ο άνεμος... Λίγη υπομονή ακόμα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Ένα μεγάλο ζήτω στους προϊστάμενους που κρίθηκαν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!
- Ένα μεγάλο ζήτω στους φακέλους που προωθήθηκαν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!
- Ένα μεγάλο ΖΗΤΩ στο κουλούκι του τρίτου (το αγαπημένο κατοικίδιο του τετάρτου), που τηρεί πιστά τις εντολές της αφεντικήνας του!
Ντροπή σας Ξεφτυλισμένοι/η...

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος επιτέλους την κ. Βαλσαμάκη και τους λοιπούς του επιτελείου της (υπηρεσιακούς και μη παράγοντες), πως το Βρεφοκομείο δεν είναι ούτε φέουδο, ούτε τσιφλίκι της! Εκτός κι αν το κληρονόμησε από τον πατέρα της με χρυσόβουλα του Σουλτάνου...

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω εκτεταμένη, από μέρους σας, αναφορά στα γεγονότα και λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί ακριβώς για άλλη μία φορά επί των ημερών της βαλσαμάκη !!

Ανώνυμος είπε...

Κρίσεις; Μόνο "κρίσεις" δεν ήταν αυτό που έγινε στο Βρεφοκομείο! Με ΛΙΣΤΑ έγινε το παιχνίδι και με τον γνωστό τρόπο... "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ & ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ" της ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια! Η αλήθεια πρέπει να πηγαίνει πάντα μπροστά, γιατί αρκετά έχουμε παραμυθιαστεί τα τελευταία 4 χρόνια! Περιμένουμε πολλά από το Blog σας, γιατί όπως όλοι ξέρουμε το Internet έχει απίστευτη δύναμη! Ελπίζουμε όλα αυτά να φτάσουν στα αυτιά αυτών που "πίνουν νερό στ' όνομά της" και να της δώσουν επιτέλους τη θέση που της αξίζει!

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ